Centrare roti biciclete 

La Dkbike, înțelegem că fiecare bicicletă este unică, iar prețurile pentru serviciile noastre de reparații variază în funcție de evaluarea atentă a bicicletei. Vă prezentăm mai jos un tabel orientativ de tarife pentru diverse operațiuni, însă vă rugăm să rețineți că prețurile efective pot varia în funcție de necesitățile specifice ale bicicletei dumneavoastră si a fiecarui client.

Suntem dedicați în mod constant îmbunătățirii serviciilor noastre pentru a vă asigura cea mai înaltă calitate posibilă. Alegem cu grijă cele mai bune instrumente pentru a vă oferi o experiență impecabilă, astfel încât să vă întoarceți cu plăcere în service-ul nostru.

OPERATIUNIPret lei
Roti 
CENTRAT ROATA - (*nu se poate efectua pe in aceiasi zi)35-50
SPITAT SI CENTRAT ROATA50-100
DEMONTAT SAU MONTAT ANVELOPA + CAMERA20
FACUT TUBELESS - nu include materiale / roata-
Sistem angrenare/Butuci 
SCHIMBAT AX (Rulmenti)30/roata
DEMONTAT / MONTAT PINIOANE, SCHIMBATOARE, ANGRENAJ100
DEMONTAT BUTUC PEDALIER30
MONTAT BUTUC PEDALIER30
SCHIMBAT CABLU30
Frâne 
SCHIMBAT SABOTI FRÂNA 20
SCHIMBAT PLACUTE FRÂNA DISC20
SCHIMB FRANA PE DISC HIDRAULICA50
Frâne hidraulice 
AERISIT FRÂNA (include lichid)-
COMPLETARE LICHID-
SERVICE ETRIER-
SERVICE ÎN MANETA-
ÎNLOCUIT/SCURTAT CONDUCTA-
Cadru 
DEMONTAT/MONTAT CUVETE DIRECTIE-
DEMONTAT FURCA50
MONTAT FURCA50
SCHIMB FURCA (include demontat si montat)100
Revizii 
Montaj bicicleta si reglat bicicleta noua100
CONSTATARE - (verificarea starii bicicletei)0
REVIZIE (butuci fata/spate, centrat (daca rotile nu prezinta lovituri), curatare lant, pinioane, schimbatoare (se verifica daca nu are uzura) etc. )150-250
Periferice 
MONTATARE ACCESORII20
Furci/Amortizoare si altele 
SERVISARE FURCA - (Service-ul se efectueaza prin parteneriat va rog contactati-ne inainte)-
512px Eo circle yellow asterisk.svg

La service-ul nostru nu avem un sistem de programare sau preferințe în funcție de client sau bicicletă. Ne pare rău că nu putem oferi un astfel de serviciu, dar credem în tratamentul echitabil pentru toți clienții noștri.

În cazuri rare de biciclete deteriorate, precum cele acoperite de rugină sau cu piese blocate, tarifele noastre pot fi personalizate în urma unei evaluări amănunțite efectuate de către mecanicii noștri. Cu toate acestea, fie că este vorba despre o bicicletă obișnuită sau una într-o stare mai puțin bună, angajamentul nostru rămâne neschimbat: să vă oferim cea mai bună soluție pentru a vă readuce bicicleta la viață și la performanțe optime.

Vă rugăm să ne înțelegeți dacă unele servicii, precum reviziile, centrarea roților, sau schimbul cadrelor, necesită mai mult timp pentru a fi completate, iar durata estimată variază de obicei între 1 și 3 zile. Cu toate acestea, vă promitem că vom lucra cu eficiență și pricepere pentru a vă restitui bicicleta în cel mai scurt timp posibil.