Lichid Antipana Slime Pro Tubeless 237mL (2 Roti)

Lichid Antipana Slime Pro Tubeless 237mL (2 Roti)

Slime

Lichid Antipana Slime Pro Tubeless 237mL (2 Roti)

New

More details

Pret:

41,27 lei

Imagine Pret Cos
Lichid Antipana Slime Pro Tubeless 237mL (2 Roti) 41,27 lei *
Pentru produsele al caror stoc au afisat "LA COMANDA" comanda se poate efectua numai telefonic sau pe email, cu o verificare in prealabil a stocului Furnizorului. Disponibilitatea acestui produs este direct influentata de stocul acestuia. Pretul produsului poate fi diferit fata de cel afisat si veti fi notificat in momentul verificarii stocului. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email la numerele de mai jos.
Shop & Comenzi Program Shop Adresa Shop
0318 260 120

shop@dkbike.ro
Luni - Vineri :
9.00 - 19.00
Sambata :
9.00 - 17.00
Duminica: Inchis
Soseaua Virtutii Nr.46 Bis, Sector 6,
Bucuresti, Romania

| HARTA GOOGLE
| STREET VIEW
Cum funcţionează protecţia anti-pană?
Funcţionarea lichidului Slime este foarte simplă: lichidul introdus în cameră sau anvelopă se distribuie uniform pe suprafaţa interioară a cauciucului. În cazul unei pene, aerul care iese prin gaura creată angrenează cu el soluţia verde care se solidifică exact în crăpătură, împiedicând pierderea de presiune din roată. Mecanismul de protecţie funcţionează identic şi la următoarele pene care se vor petrece în următorii doi ani, deoarece aceasta este perioada de protecţie a unei încărcări cu Slime, indiferent de numărul penelor suferite. Există două produse de bază din substanţa verde Slime: primul pentru camere, iar al doilea pentru sistemelefără cameră (TUBELESS  sau UST).
Tip Produs Solutii Anti-Pana

Scrieţi o recenzie

Accept Acest site foloseste COOKIE-uri. Pentru mai multe detalii despre cookie, ce sunt ele si la ce folosesc , citeste aici.