Ochelari Bikefun Target

Ochelari Bikefun Target

BikeFun

Ochelari Bikefun Target

New

More details

Pret:

122,84 lei

Imagine Pret Cos
Ochelari Bikefun Target 122,84 lei *
Pentru produsele al caror stoc au afisat "LA COMANDA" comanda se poate efectua numai telefonic sau pe email, cu o verificare in prealabil a stocului Furnizorului. Disponibilitatea acestui produs este direct influentata de stocul acestuia. Pretul produsului poate fi diferit fata de cel afisat si veti fi notificat in momentul verificarii stocului. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email la numerele de mai jos.
Shop & Comenzi Program Shop Adresa Shop
0318 260 120

shop@dkbike.ro
Luni - Vineri :
9.00 - 19.00
Sambata :
9.00 - 17.00
Duminica: Inchis
Soseaua Virtutii Nr.46 Bis, Sector 6,
Bucuresti, Romania

| HARTA GOOGLE
| STREET VIEW

Este varianta Target cu lentile de rezervă • Lentile: lentila de bază este cu coeficient de transmisie a luminii: #3, protecţie UV 100%, policarbonat fumuriu S20 • Prima pereche de rezervă este cu coeficient de transmisie a luminii din categoria #1, culoare galbenă. Amplifică contrastele în condiţii de iluminare slabă (în pădure, respectiv seara) • A doua pereche de rezervă este transparentă în totalitate (coeficient de transmisie a luminii din categoria #0). Asigură protecţia ochilor în întuneric • Toate lentilele asigură o protecţie 100% UV.

Tip Produs Ochelari Road

Scrieţi o recenzie

Accept Acest site foloseste COOKIE-uri. Pentru mai multe detalii despre cookie, ce sunt ele si la ce folosesc , citeste aici.