Mansoane Silicon ESI Chunky Albastre

Mansoane Silicon ESI Chunky Albastre

ESI Grips

Mansoane Silicon ESI Chunky Albastre

New

More details

Pret:

71,97 lei

Imagine Stoc Bucati Cos
Mansoane Silicon ESI Chunky Albastre *
Pentru produsele al caror stoc au afisat "LA COMANDA" comanda se poate efectua numai telefonic sau pe email, cu o verificare in prealabil a stocului Furnizorului. Disponibilitatea acestui produs este direct influentata de stocul acestuia. Pretul produsului poate fi diferit fata de cel afisat si veti fi notificat in momentul verificarii stocului. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email la numerele de mai jos.
Shop & Comenzi Program Shop Adresa Shop
0318 260 120

shop@dkbike.ro
Luni - Vineri :
9.00 - 19.00
Sambata :
9.00 - 17.00
Duminica: Inchis
Soseaua Virtutii Nr.46 Bis, Sector 6,
Bucuresti, Romania

| HARTA GOOGLE
| STREET VIEW
Mansoanele ESI CHUNKY sunt cele mai des utilizate datorita raportului optim greutate/confort/pret. Fabricate exclusiv in SUA din silicon 100% acestea ofera un confort deosbit al mainilor pe parcursul curselor dvs cu bicicleta asigurand totodata o priza ferma a mainilor pe ghidon atat pe vreme uscata dar si pe vreme umeda. Odata montate acestea nu aluneca , nu se rotesc , rezista la intemperii , radiatii UV , nu se decoloreaza. Vin cu capacele inscriptionate ESI. Greutate 60 gr , diametru montate 32mm
Tip Prindere Fara Suruburi

Scrieţi o recenzie

Accept Acest site foloseste COOKIE-uri. Pentru mai multe detalii despre cookie, ce sunt ele si la ce folosesc , citeste aici.