Jacheta Northwave EvolutionTech

Jacheta Northwave EvolutionTech

Northwave

Jacheta Northwave EvolutionTech

New

More details

Pret:

791,73 lei

Imagine Pret Cos
Jacheta Northwave EvolutionTech 791,73 lei *
Pentru produsele al caror stoc au afisat "LA COMANDA" comanda se poate efectua numai telefonic sau pe email, cu o verificare in prealabil a stocului Furnizorului. Disponibilitatea acestui produs este direct influentata de stocul acestuia. Pretul produsului poate fi diferit fata de cel afisat si veti fi notificat in momentul verificarii stocului. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email la numerele de mai jos.
Shop & Comenzi Program Shop Adresa Shop
0318 260 120

shop@dkbike.ro
Luni - Vineri :
9.00 - 19.00
Sambata :
9.00 - 17.00
Duminica: Inchis
Soseaua Virtutii Nr.46 Bis, Sector 6,
Bucuresti, Romania

| HARTA GOOGLE
| STREET VIEW

Îmbrăcăminte de top la care toate suprafețele (Total Protection) au membrană NW XLite® softshell realizat din material tehnic Vuelta® pentru orice condiții ale vremii toamna sau iarna. Este moale, elastic și respiră. Material cu 50% mai subțire decât altele și totuși este mai călduros, realizare BioMap. Asigură o protecție perfectă împotriva vântului și prin reglarea microclimei previne supraîncălzirea. Model ultraușor, cu un buzunar în spate (cu fermoar) și unul în față. Aplicații reflectorizante Pixel® și inserție de sclipitor cu LED pentru a fi perfect vizibil. 

Tip Produs Jacheta

Scrieţi o recenzie

Accept Acest site foloseste COOKIE-uri. Pentru mai multe detalii despre cookie, ce sunt ele si la ce folosesc , citeste aici.