Jacheta Northwave Bullet Total Protection

Jacheta Northwave Bullet Total Protection

Northwave

Jacheta Northwave Bullet Total Protection

New

More details

Pret:

588,28 lei

Imagine Pret Cos
Jacheta Northwave Bullet Total Protection 588,28 lei *
Pentru produsele al caror stoc au afisat "LA COMANDA" comanda se poate efectua numai telefonic sau pe email, cu o verificare in prealabil a stocului Furnizorului. Disponibilitatea acestui produs este direct influentata de stocul acestuia. Pretul produsului poate fi diferit fata de cel afisat si veti fi notificat in momentul verificarii stocului. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email la numerele de mai jos.
Shop & Comenzi Program Shop Adresa Shop
0318 260 120

shop@dkbike.ro
Luni - Vineri :
9.00 - 19.00
Sambata :
9.00 - 17.00
Duminica: Inchis
Soseaua Virtutii Nr.46 Bis, Sector 6,
Bucuresti, Romania

| HARTA GOOGLE
| STREET VIEW

Geacă de iarnă din material Bielastic Vuelta® la care toate suprafețele (Total Protection) au membrană  NW 4Pro®. Pentru orice vreme de toamnă sau iarnă. Asigură o temperatură interioară constantă și caldă. Este elastică și confortabilă.  Protecție excelentă împotriva vântului și prin crearea unei microclime adecvate previne supraîncălzirea. În spate are trei buzunare deschise și unul cu fermoar (fermoar YKK).  Inserții de silicon, aplicații reflectorizante pentru a fi vizibil. 

Tip Produs Jacheta

Scrieţi o recenzie

Accept Acest site foloseste COOKIE-uri. Pentru mai multe detalii despre cookie, ce sunt ele si la ce folosesc , citeste aici.