Degresant Finish Line Eco Tech 2 Spray

Degresant Finish Line Eco Tech 2 Spray

Finish Line

036121320208

New

More details

Pret:

53,55 lei

Imagine Pret Cos
Degresant Finish Line Eco Tech 2 Spray 53,55 lei *
Pentru produsele al caror stoc au afisat "LA COMANDA" comanda se poate efectua numai telefonic sau pe email, cu o verificare in prealabil a stocului Furnizorului. Disponibilitatea acestui produs este direct influentata de stocul acestuia. Pretul produsului poate fi diferit fata de cel afisat si veti fi notificat in momentul verificarii stocului. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email la numerele de mai jos.
Shop & Comenzi Program Shop Adresa Shop
0318 260 120

shop@dkbike.ro
Luni - Vineri :
9.00 - 19.00
Sambata :
9.00 - 17.00
Duminica: Inchis
Soseaua Virtutii Nr.46 Bis, Sector 6,
Bucuresti, Romania

| HARTA GOOGLE
| STREET VIEW
Puternic si sigur. Multidegresantul incorporeaza o tehnologie noua care foloseste 100% agenti de degresare activi, inclusiv solventi extrasi din soia ! Destul de puternic si pentru cele mai murdare piese din metal, si totusi sigur pentru toate suprafetele. Bio degradabil si non toxic cu mediul in care este folosit. Nu va ataca componentele din plastic sau cauciuc si este destul de sigur pentru a curata parti care au cauciuc cum ar fi o-ringuri. Diluati-l cu pana la 10 %  apa pentru o economie suplimentara.


Strong and safe! A new technology degreaser that quickly cleans without damage to rubber or plastic components. Strong enough for the grimiest metal parts, yet safe enough to clean parts with rubber o-rings and seals, urethane elastomers, painted surfaces, etc...

Multi Bike Degreaser features 100% active (no water) biodegradable degreasing solvents, so bicycle chains and gears are cleaned more quickly, and often without a need for a water rinse. Less time cleaning means more time riding! Powerful soy-extracted solvents break down grease, grime, and stubborn soils with amazing ease and will biodegrade rapidly when they get in the environment.


Tip Produs Degresant General

Scrieţi o recenzie

Accept Acest site foloseste COOKIE-uri. Pentru mai multe detalii despre cookie, ce sunt ele si la ce folosesc , citeste aici.