Vaselina FinishLIne Teflon Grease - 100g

Vaselina FinishLIne Teflon Grease - 100g

Finish Line

36121600003

New

More details

Pret:

46,06 lei

Imagine Stoc Bucati Cos
Vaselina FinishLIne Teflon Grease - 100g *
Pentru produsele al caror stoc au afisat "LA COMANDA" comanda se poate efectua numai telefonic sau pe email, cu o verificare in prealabil a stocului Furnizorului. Disponibilitatea acestui produs este direct influentata de stocul acestuia. Pretul produsului poate fi diferit fata de cel afisat si veti fi notificat in momentul verificarii stocului. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email la numerele de mai jos.
Shop & Comenzi Program Shop Adresa Shop
0318 260 120

shop@dkbike.ro
Luni - Vineri :
9.00 - 19.00
Sambata :
9.00 - 17.00
Duminica: Inchis
Soseaua Virtutii Nr.46 Bis, Sector 6,
Bucuresti, Romania

| HARTA GOOGLE
| STREET VIEW
Foarte fina si ranforsata cu Teflon . Aceasta vaselina sintetica acopera bilele rulmentilor prevenind uzura si degradarea head-setului si a rulmentilor bloc pedalier. In 2009 a fost adaugat un sistem patentat de ingrosare care permite vaselinei  sa treaca de testul pe baza de ceata sarata puverizata ASTM ! Este vaselina care este folosita de cele mai multe echipe Pro Tour! De fapt, mai mult de 100 de producatori de biciclete au ales vaselina Teflon® de la Finish Line, ca singurul gresant pe care ei il folosesc la fabricarea bicicletelor lor. Nu conteaza cat de lung sau de greu este traseul pe care-l parcurgeti, vaselina Teflon® Finish Line  va oferi lubrifierea necesara rulmentilor dvs.


Finish Line's legendary synthetic bicycle grease is formulated with Teflon® fluoropolymer, advanced rust or corosion inhibitors and extreme pressure additives that withstand the most extreme conditions that a bicycle can encounter.

This is the grease that most high end bike manufacturers specify in their factories because it exceeds the unique and demanding requirements of bicycle bearings. Prevents wear and distortion in headsets, hubs, and bottom brackets - even in brutal downhill racing and Grand Tours.

No matter how hard or long you ride, Finish Line's Premium Grease with Teflon® will provide the lubrication your bearings require.

  • Functional thickener totally prevents rust and corrosion (even in saltwater)
  • Polymers prevents washout and water emulsification
  • Withstands higher pressures without sheering
  • Tested, approved, and used by leading bike and bearing manufacturers
Tip Produs Vaselina

Scrieţi o recenzie

Accept Acest site foloseste COOKIE-uri. Pentru mai multe detalii despre cookie, ce sunt ele si la ce folosesc , citeste aici.