Vaselina FinishLIne Ceramic Grease - 60g

Vaselina FinishLIne Ceramic Grease - 60g

Finish Line

36121600072

New

More details

Pret:

42,23 lei

Imagine Stoc Bucati Cos
Vaselina FinishLIne Ceramic Grease - 60g *
Pentru produsele al caror stoc au afisat "LA COMANDA" comanda se poate efectua numai telefonic sau pe email, cu o verificare in prealabil a stocului Furnizorului. Disponibilitatea acestui produs este direct influentata de stocul acestuia. Pretul produsului poate fi diferit fata de cel afisat si veti fi notificat in momentul verificarii stocului. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email la numerele de mai jos.
Shop & Comenzi Program Shop Adresa Shop
0318 260 120

shop@dkbike.ro
Luni - Vineri :
9.00 - 19.00
Sambata :
9.00 - 17.00
Duminica: Inchis
Soseaua Virtutii Nr.46 Bis, Sector 6,
Bucuresti, Romania

| HARTA GOOGLE
| STREET VIEW
Vaselina Ceramic de la Finish Line reprezinta cea mai avansata tehnologie a noastra de gresare a rulmentilor. O formula cu particule sub-micronice de ceramica, cu fluoro-polimeri avansati sI uleiuri sintetice premium. Garantata sa optimizeze performanta si eficienta rulmentilor. Pe masura ce rulmentul se acopera cu particule de ceramica, frecarea si incalzirea sunt disipate. Rulmentii rezista mai mult timp si functioneaza mai lin. Excelenta si pentru cuvetarie si tijele seii dar si pentru cabluri si alte componente expuse .

Ceramic Grease represents Finish Line's most advanced bearing lubrication technology. Formulated with ceramic particles, fluoropolymer additives, and premium non-toxic synthetic oils. Guaranteed to optimize the performance and efficiency of bottom bracket, hub, and headset bearings.

As bearings become coated with ceramic particles, friction and heat are dissipated. Bearings last longer and run quieter and smoother. Prevents rusting even when exposed to salt water! Excellent on stems & posts as well as cables and threaded assemblies.

Tip Produs Vaselina

Scrieţi o recenzie

Accept Acest site foloseste COOKIE-uri. Pentru mai multe detalii despre cookie, ce sunt ele si la ce folosesc , citeste aici.