Pantofi Northwave MTB Celsius 2 GTX

Pantofi Northwave MTB Celsius 2 GTX

Northwave

Pantofi Northwave MTB Celsius 2 GTX

New

More details

Pret:

795,57 lei

Imagine Pret Cos
Pantofi Northwave MTB Celsius 2 GTX 795,57 lei *
Pentru produsele al caror stoc au afisat "LA COMANDA" comanda se poate efectua numai telefonic sau pe email, cu o verificare in prealabil a stocului Furnizorului. Disponibilitatea acestui produs este direct influentata de stocul acestuia. Pretul produsului poate fi diferit fata de cel afisat si veti fi notificat in momentul verificarii stocului. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email la numerele de mai jos.
Shop & Comenzi Program Shop Adresa Shop
0318 260 120

shop@dkbike.ro
Luni - Vineri :
9.00 - 19.00
Sambata :
9.00 - 17.00
Duminica: Inchis
Soseaua Virtutii Nr.46 Bis, Sector 6,
Bucuresti, Romania

| HARTA GOOGLE
| STREET VIEW

Talpă  Jaws carbon reinforced (material termoplast cu ranforsări carbon și cauciuc natural) cu sistem de aerisire AirFlow. Parte superioară fără cusături, cu ranforsări sudate TPU, cu membrană Gore-Tex® Pique (rezistent la apă, respiră), sistem de fixare SLS și arici deosebit de rezistenți. Zona călcâielor mai lungă și este realizată din neopren - se mulează pe picior și nu lasă apa să intre de sus.  Protecție integrată pentru călcâie,  branț special G.T.X. Recomandat pentru utilizare în intervalul de -10 și +15 grade C. 

Tip Produs Incaltaminte
Disciplina XC / Mountain Bike
Mecanism Talpa SPD

Scrieţi o recenzie

Accept Acest site foloseste COOKIE-uri. Pentru mai multe detalii despre cookie, ce sunt ele si la ce folosesc , citeste aici.