Scaun de Bicicleta BOBIKE Exclusive Tour 1P Denim Deluxe Mareste

Scaun de Bicicleta BOBIKE Exclusive Tour 1P Denim Deluxe

BOBIKE

8011300012-5

New

Acest produs este momentan indisponibil. Pentru orice informatii va rugam sa ne sunati la 0318260120

553,00 lei

Mai multe detalii

Scaunul de bicicleta Bobike Exclusive Tour este conceput special pentru parintii care doresc exploreze si sa se bucure de natura impreuna cu copiii lor. Acest scaun este conceput atat pentru drumetii cat si pentru distante mai lungi. In cazul în care calatoria dureaza prea mult, sistemul unic de centura patreaza copilul intr-o pozi?ie verticala atunci cand adoarme.

Designul exclusivist se îmbin? perfect cu tendin?ele actuale ale bicicletelor.Centurile de siguranta se pot ajusta si regla cu o singura mana, reusind sa-i pastreze copilui o pozitie verticala chiar si atunci cand acesta adoarme.

Sistemul Click & Go de montare nu numai ca permite instalarea rapida, dar ofera si posibilitatea de a comuta rapid si usor scaunul intre bicicletele. In plus, Bobike Exclusive Tour ofera o sustinere perfecta a spatelui si a capului, avand un suport de spate ajustabil. Bobike Tour este un scaun de siguran?? pentru biciclete, care poate fi montat pe partea din spate a bicicletei dumneavoastr? si este potrivit pentru copii de la aproximativ 9 luni pana la 6 ani sau cu o greutate corporala de pana la de 22 kg. Sistemul Click & Go este inclus pentru o montare rapida. Exista de asemenea un sistem separat de montare pentru aceast scaun in cazul bicicletelor care nu au un portbagaj.

Optiuni:

Scaun cu pere?i dubli pentru siguranta suplimentara si tetiera reglabila.

Sistem Click & Go de asamblare

Sistemul unic de siguranta al centurii ce mentine copilul in pozitie verticala

Perna moale impermeabila

Sistem antifurt integrat

Culori Disponibile :

safari chic, maro scortisoara si deluxe denim.

Fabricat in Europa

          Accept Site use cookies