Casca Merida Agile

Casca Merida Agile

Merida

Casca Merida Agile

New

More details

Pret:

229,36 lei

Imagine Pret Cos
Casca Merida Agile 229,36 lei *
Pentru produsele al caror stoc au afisat "LA COMANDA" comanda se poate efectua numai telefonic sau pe email, cu o verificare in prealabil a stocului Furnizorului. Disponibilitatea acestui produs este direct influentata de stocul acestuia. Pretul produsului poate fi diferit fata de cel afisat si veti fi notificat in momentul verificarii stocului. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email la numerele de mai jos.
Shop & Comenzi Program Shop Adresa Shop
0318 260 120

shop@dkbike.ro
Luni - Vineri :
9.00 - 19.00
Sambata :
9.00 - 17.00
Duminica: Inchis
Soseaua Virtutii Nr.46 Bis, Sector 6,
Bucuresti, Romania

| HARTA GOOGLE
| STREET VIEW
Construcţie: Tehnologie In-Mold | Fante aerisire: 16 | Fixare: 2D Dial Fit | Burete: Cool Comfort | Mărimi: M (53-57 cm), L (58-62 cm)
 
ISC (Internally Scooping Technology): O nouă tehnologie la care fantele de aerisire au fost mărite, iar toate materialele în plus au fost eliminate de pe suprafaţa interioară. Rezultatul este o cască de protecţie mai uşoară, foarte bine ventilată pe care îţi face plăcere să o porţi!
 
LW4D: Sistem de prindere 3D: 75% din diametrul capului este acoperit cu acest sistem de prindere. Conferă siguranţă şi confort. Reglajul de înălţime preîntâmpină apariţia situaţiei de disconfort la purtarea zilnică.

Scrieţi o recenzie

Accept Acest site foloseste COOKIE-uri. Pentru mai multe detalii despre cookie, ce sunt ele si la ce folosesc , citeste aici.