Casca Northwave Aircrosser

Casca Northwave Aircrosser

Northwave

Casca Northwave Aircrosser

New

More details

Pret:

430,90 lei

Imagine Pret Cos
Casca Northwave Aircrosser 430,90 lei *
Pentru produsele al caror stoc au afisat "LA COMANDA" comanda se poate efectua numai telefonic sau pe email, cu o verificare in prealabil a stocului Furnizorului. Disponibilitatea acestui produs este direct influentata de stocul acestuia. Pretul produsului poate fi diferit fata de cel afisat si veti fi notificat in momentul verificarii stocului. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email la numerele de mai jos.
Shop & Comenzi Program Shop Adresa Shop
0318 260 120

shop@dkbike.ro
Luni - Vineri :
9.00 - 19.00
Sambata :
9.00 - 17.00
Duminica: Inchis
Soseaua Virtutii Nr.46 Bis, Sector 6,
Bucuresti, Romania

| HARTA GOOGLE
| STREET VIEW
Tehnologie In-mold, interior HI-EPS, Sistem de aerisire A.V.S., inserţii antibacteriene.
Sistem  de  fixare :  SRS+cataramă  laterală  cu  alunecare  |  Mărimi:  M  (52/58  cm), 
L (58/62 cm) | Culori: alb-argintiu, verde-alb
 
 Tehnologie: 
 
icon in moldTehnologie  In-mold:  coaja  exterioară rezistentă  a  căștii  realizată  din policarbonat  la  presiune  și  temperatură  înaltă se  sudează  cu  interiorul  din  spumă  HI-EPS. În acest mod, cele două părți (interior și exterior) devin un corp comun. Rezultatul este o cască ușoară și foarte rezistentă.


icon hi epsHI-EPS
:  material folosit pentru realizarea părţii interioare a căștii. Este o variantă de  polistiren  expandat  cu  mii  de  bule microscopice  de  aer.  Datorită  realizării specifice, chiar dacă ar putea să pară că este subţire, protecţia conferită în cazul unui accident posibil, este remarcabilă.


icon avsAir Ventilation System – A.V.S.:
  sistem proprietar  Northwave,  structură  complexă de fante și circuite active de aerisire care direcţionează în interior în jurul capului aerul proaspăt. Aerul încălzit părăsește casca în zona din spate.

 

icon srsRun System SRS:  sistem  inovativ  de fixare  pentru  cască.  Acest  sistem  permite potrivirea căștii pe cap chiar dacă purtăm  glugă  sau  șapcă.  Noul  buton rotativ  garantează  funcţionarea  simplă și precisă.

 

icon abInterior antibacterian: inserţiile de burete  în  interior  sunt  realizate  dintr-un material  antibacterian  care  previne  înmulţirea bacteriilor. În acest mod, casca devine  mai  igienică  și  fără  miros  chiar după purtarea in situaţii de antrenamente intense.

 

icon dividerDivider:  catarama situată pe curelele laterale cu ajutorul căreia se pot regla pe mărime și bretelele din zona urechilor. Fixează-ţi casca cu ajutorul butonului SRS după care mișcă catarama în sus și în jos după nevoi!
 

Scrieţi o recenzie

Accept Acest site foloseste COOKIE-uri. Pentru mai multe detalii despre cookie, ce sunt ele si la ce folosesc , citeste aici.