Scaun de copil Thule RideAlong Mini Fata

Scaun de copil Thule RideAlong Mini Fata

Thule

Scaun de copil Thule RideAlong Mini Fata

New

More details

Pret:

382,91 lei

Imagine Pret Cos
Scaun de copil Thule RideAlong Mini Fata 382,91 lei *
Pentru produsele al caror stoc au afisat "LA COMANDA" comanda se poate efectua numai telefonic sau pe email, cu o verificare in prealabil a stocului Furnizorului. Disponibilitatea acestui produs este direct influentata de stocul acestuia. Pretul produsului poate fi diferit fata de cel afisat si veti fi notificat in momentul verificarii stocului. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email la numerele de mai jos.
Shop & Comenzi Program Shop Adresa Shop
0318 260 120

shop@dkbike.ro
Luni - Vineri :
9.00 - 19.00
Sambata :
9.00 - 17.00
Duminica: Inchis
Soseaua Virtutii Nr.46 Bis, Sector 6,
Bucuresti, Romania

| HARTA GOOGLE
| STREET VIEW
Scaun pentru copii, confortabil și reglabil. Se montează în partea din faţă a bicicletei. Centură de siguranţă în cinci puncte (se acţionează cu o singură mână). Suport de picioare cu înălţime reglabilă. Se montează sigur și rapid, cu sistem de prindere rapidă. Pentru tijă de ghidon tradiţională sau ahead. Ghidon cu manșon moale, pentru copii. Inserţii detaşabile din burete ce se pot spăla, în două culori. Sistem antifurt cu închizătoare.  Disponibil în culorile: portocaliu, gri deschis, gri închis. De la vârsta de 9 luni până la 3 
ani (15 kg). Garanţie: 5 ani. Disponibil în magazine începând cu martie 2015.

Scrieţi o recenzie

Accept Acest site foloseste COOKIE-uri. Pentru mai multe detalii despre cookie, ce sunt ele si la ce folosesc , citeste aici.