Troy Lee Designs SE

Troy Lee Designs SE

Troy Lee Designs

34634

New

More details

Pret:

855,07 lei

Imagine Pret Cos
Troy Lee Designs SE 855,07 lei *
Pentru produsele al caror stoc au afisat "LA COMANDA" comanda se poate efectua numai telefonic sau pe email, cu o verificare in prealabil a stocului Furnizorului. Disponibilitatea acestui produs este direct influentata de stocul acestuia. Pretul produsului poate fi diferit fata de cel afisat si veti fi notificat in momentul verificarii stocului. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email la numerele de mai jos.
Shop & Comenzi Program Shop Adresa Shop
0318 260 120

shop@dkbike.ro
Luni - Vineri :
9.00 - 19.00
Sambata :
9.00 - 17.00
Duminica: Inchis
Soseaua Virtutii Nr.46 Bis, Sector 6,
Bucuresti, Romania

| HARTA GOOGLE
| STREET VIEW

Pantalonii de competiţie Speed Equipment (SE) sunt întruchiparea a ceea ce poate da mai bun Troy Lee Designs in materie de cercetare, dezvoltare şi ingeniozitate. Cu o capacitate fără precedent de a se ajusta perfect, pantalonii SE sunt concepuţi pentru a se aşeza perfect pe formele riderului, indiferent de cat de ample sunt mişcările corpului.

Caracteristici:

Design total nou

Sistem îmbunătăţit de reglare în talie şi pe şolduri cu dublură stretch elastică pe două direcţii

Reglare laterală pe talie cu bandă Velcro

În genunchi şi între picioare au piese din piele naturală, de cea mai bună calitate, pentru protecţie sporită, durabilitate şi grip mai bun

Mai largi în zona genunchilor, cu spaţiu mai mult pentru genunchiere

Tip Produs Pantaloni Lungi

Scrieţi o recenzie

Troy Lee Designs SE

Troy Lee Designs SE


Pantalonii de competiţie Speed Equipment (SE) sunt întruchiparea a ceea ce poate da mai bun Troy Lee Designs in materie de cercetare, dezvoltare şi ingeniozitate.
Accept Acest site foloseste COOKIE-uri. Pentru mai multe detalii despre cookie, ce sunt ele si la ce folosesc , citeste aici.